Kerstcollectie —

Twinkelende lichtjes in de kerstboom, warme chocolademelk aan de haard, knus onder een dekentje kijken naar kerstfilms en een kast vol warme wensen en kerstkaarten.

Wat is er leuker dan tijdens de winterse eindejaarsperiode een kerstkaartje in de bus te krijgen of zelf een kaartje te versturen met jullie wensen? Stuur jullie leukste foto door of laat de mooiste foto’s nemen tijdens een kerstshoot bij Fotografie Kaat Bonte. Jaarlijks zorgen wij voor een vernieuwd assortiment kerstkaartjes. Nog geen foto maar wel reeds jouw kaartjes reserveren? Ook dat is steeds mogelijk. Op deze manier krijgen jullie meteen voorrang tijdens het ontwerpproces, na het versturen van jullie foto! 

Buiten het assortiment aan collectiekaartjes zijn ontwerpen op maat ook steeds mogelijk. Elk kaartje wordt persoonlijk uitgewerkt. 

Binnen ons assortiment collectiekaartjes werken we met 2 formaten.

  • A6 – 10,5 x 14,8 cm (liggend of staand)
  • Vierkant 13,5 x 13,5 cm

Opgelet: Bpost veranderde zijn tarieven voor postzegels! Enkel het formaat A6 (10,5 x 14,8cm) blijft gestandaardiseerd en kan je versturen met 1 postzegel. Vierkante formaten vragen steeds 2 postzegels. Leuke tip: voorzie dezelfde foto als op het kerstkaartje op de postzegels.

Wij werken standaard met een kwalitatief, dik wit papier van 350 gram, waarbij wij de bedrukking nog laten lamineren. De foto’s komen hierdoor heel mooi uit en het kaartje heeft door de soft touch laminering steeds een zacht gevoel. Bij Atelier Babette vind je geen budgetdrukwerk. Wij gaan steeds voor een persoonlijke aanpak, zowel voor de collectiekaartjes als voor ontwerpen op maat.

De mooiste tijd van het jaar
is met elkaar

Kerstcollectie —

Ontdek hieronder onze verschillende formaten met collectiekaartjes. Maak jouw keuze en stuur ons het reserveringsformulier door.

Nieuwsbrief   —

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
via hello@atelierbabette.be

 

© Copyright 2023 Atelier Babette | All Rights Reserved
Putting moments to cherish on paper

© Copyright 2023 Atelier Babette | All Rights Reserved | Putting moments to cherish on paper