Communie en lentefeest —

Een knipoog, een lach, een souvenir aan deze mooie dag!

In samenwerking met Fotografie Kaat Bonte zorgen wij jaarlijks voor een vernieuwd assortiment communiekaartjes. Vanaf januari 2023 is het mogelijk alvast jouw plekje vast te leggen voor een fotoshoot en jouw communiekaartje te reserveren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat na de fotoshoot, jouw communiekaartje als eerste op de lijst wordt verwerkt.

Buiten het assortiment aan collectiekaartjes zijn ontwerpen op maat ook steeds mogelijk. Contacteer ons voor meer informatie!

Wens je graag bedankingen of kleine cadeau’tjes te bestellen voor jouw communie? Wij denken graag met je mee!

Binnen ons assortiment collectiekaartjes werken we met verschillende formaten, waarbij wij het ontwerp steeds vrij kunnen aanpassen aan jullie wensen.

  • A6 – 10,5 x 14,8 cm (liggend of staand)
  • Vierkant 13,5 x 13,5 cm
  • Boekenlegger – 5,2 x 14,8 cm

Uiteraard zijn afwijkende afmetingen ook steeds mogelijk. Hier werken we volledig op maat. Voor deze vraag kan je steeds een mailtje sturen naar hello@atelierbabette.be. Wij bezorgen jou dan spoedig een prijsofferte!

Heb je een communieshoot geboekt bij Kaat Bonte? Dan ontvang je na jouw shoot ook een set voorbeeldkaartjes. Zo heb je meteen een beeld van de kwaliteit van onze kaartjes!

Opgelet: Bpost veranderde zijn tarieven voor postzegels! Enkel het formaat A6 (10,5 x 14,8cm) en 11×17 cm blijft gestandaardiseerd en kan je versturen met 1 postzegel. Vierkante formaten vragen steeds 2 postzegels. Leuke tip: voorzie dezelfde foto als op het communiekaartje op jouw bedankingen!

Wij werken standaard met een kwalitatief, dik wit papier van 350 gram, dat wij na bedrukking nog dubbelzijdig laten lamineren. De foto’s komen heel mooi uit en het kaartje heeft door de soft touch laminering steeds een zacht gevoel aan beide zijden. Bij Atelier Babette vind je geen budgetdrukwerk. Wij gaan steeds voor een persoonlijke aanpak, zowel voor de collectiekaartjes als voor ontwerpen op maat.

Collecttiekaartjes —

Ontdek ons nieuwste assortiment kaartjes voor het communieseizoen 2023 vanaf maart 2023.

Extra formaten —

Kaartjes op maat gemaakt!

Extra formaten: naast de formaten van onze collectiekaartjes bieden wij uiteraard ook steeds nog andere formaten aan op maat.
Denk aan 11x17cm, tweeluik of een drieluik, .. voor ontwerpjes op maat mag u gerust een mailtje sturen naar hello@atelierbabette.be 

De mooiste tijd van het jaar
is met elkaar

Nieuwsbrief   —

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
via hello@atelierbabette.be

 

© Copyright 2023 Atelier Babette | All Rights Reserved
Putting moments to cherish on paper

© Copyright 2023 Atelier Babette | All Rights Reserved | Putting moments to cherish on paper