faq —

Veelgestelde vragen

Alles wat je moet weten over de diensten bij Atelier Babette vind je hieronder terug. Heb je nog andere vragen of kan je het antwoord hieronder niet terugvinden, stuur ons dan een mailtje.

Algemene vragen over Atelier Babette

Waar is Atelier Babette gevestigd?

Onze studio is gevestigd in Aalter, tussen Gent en Brugge. Omdat wij uw bestelling ook kunnen verzenden maakt het niet uit van waar u bestelt. De bestellingen voor communies, kerst en websites verlopen online via mail. Voor bestellingen voor huwelijken en geboortekaartjes spreken wij graag minstens 1 keer af bij ons in de studio. Op deze manier kunnen wij jullie de verschillende papiersoorten laten zien en leren we elkaar ondertussen ook iets beter kennen.

Welke ontwerpdiensten biedt u aan?

Naast geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen, kerstkaarten en communiekaarten ontwerpen wij ook websites. Denk aan een website voor uw trouw aan te kondigen of een geboortewebsite.

Bestellen

Hoe lang op voorhand moet ik mijn bestelling plaatsen?

We werken elke maand met een beperkt aantal klanten. Voor het communieseizoen en het kerstseizoen rekenen wij extra tijd en kunnen wij ook meerdere klanten aannemen. We raden jullie wel aan om zo snel mogelijk met het bestelproces te beginnen en jullie een plaatsje in onze agenda te garanderen. Voor elk soort kaartje geldt een andere leveringstermijn. Wij laten u uiteraard steeds op voorhand weten of het mogelijk is alles tijdig te leveren.

Kan ik een spoedbestelling plaatsen?

Een spoedbestelling plaatsen is mogelijk, maar hiervoor rekenen wij een extra kost van €50 aan op uw bestelling. Ook voor een spoedbestelling dienen wij uiteraard te kijken naar de haalbaarheid van het ontwerp- en drukproces.

Welke hoeveelheden kan ik bestellen?

Zowel bij de kerstkaartjes als de communiekaartjes werken wij met pakketjes per 15 stuks. Gebruik onze calculator om zicht te krijgen op de prijzen. Op huwelijksuitnodigingen en geboortekaartjes staat geen minimum aantal.

Retoureneren

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Neen. Aangezien wij volledig op maat werken staan wij geen retouren of omruilingen toe.

Wanneer u uw bestelling ontvangt, inspecteer deze dan zorgvuldig en laat ons binnen de 3 dagen na ontvangst weten mocht er een fout zijn. Wanneer er door onze fout een drukfout werd gemaakt zullen wij alles opnieuw laten drukken. Werd er door u iets over het hoofd gezien bij controle van de proefdruk, moeten de kosten voor herdruk door de klant worden gedragen.

Bezorging en afhalinig

Kan ik mijn bestelling ook laten bezorgen?

Uiteraard. Alle kaartjes kunnen steeds bezorgd worden. Al onze bestellingen worden via DPD of Bpost verzonden. De prijs is afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestelling. Verzendingskosten worden berekend zodra uw drukwerk is afgewerkt, verpakt en gewogen. U krijgt nadien dus nog een factuurtje opgestuurd met de kosten van de verzending.

Wanneer u in Aalter zelf woont kan het ook zijn dat wij zelf instaan voor de levering. De prijs hiervoor bedraagt €5,00. Ongeacht de grootte van uw bestelling.

Waar kan ik mijn bestelling afhalen?

Bestellingen die geplaatst worden via Kaat Bonte worden bij haar in de studio afgehaald op adres: Venecolaan 56B/2, 9880 Aalter. Bestelde je rechtstreeks bij Atelier Babette, dan kan je je bestelling gratis ophalen bij ons in de studio, na afspraak.

Voor afhaling van huwelijksuitnodigingen of geboortekaartjes maken we een afspraak bij ons in de studio. Geboortekaartjes worden in een straal van 10km rond Aalter steeds gratis thuis bezorgd.

Nieuwsbrief   —

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
via hello@atelierbabette.be

 

© Copyright 2022 Atelier Babette | All Rights Reserved
Putting moments to cherish on paper