COLLECTIEKAARTJES COMMUNIE

In samenwerking met Fotografie Kaat Bonte zorgen wij jaarlijks voor een vernieuwd assortiment communiekaartjes. Vanaf januari is het mogelijk alvast jouw plekje vast te leggen voor een fotoshoot en jouw communiekaartje te reserveren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat na de fotoshoot, jouw communiekaartje als eerste op de lijst wordt verwerkt.

Buiten het assortiment aan collectiekaartjes zijn ontwerpen op maat ook steeds mogelijk. Hiervoor nemen we extra tijd en maken we graag een afspraak bij ons op kantoor te Aalter, om jullie alle mogelijkheden te laten zien naar papiersoorten, soorten drukwerk en een aangepaste offerte. 

Binnen ons assortiment collectiekaartjes werken we met 5 formaten, die je telkens terugvindt met de mogelijkheid van bedrukking aan de voorzijde OF bedrukking aan de voor- en achterzijde. Het A6 formaat en het DIN formaat zijn gestandaardiseerd door Bpost en kunnen door middel van slechts 1 postzegel op de envelop verzonden worden. 

Wij werken met 3 papiersoorten voor de collectiekaartjes. Wens je een voorbeeldkaartje te bestellen om de papiersoort te bekijken alvorens je je eigen communiekaartje bestelt, voeg dan een sample kaartje toe aan het winkelmandje en wij versturen zo spoedig mogelijk jouw voorbeeldje naar jou thuis. Vanaf eind februari vind je in onze webshop de sample kaartjes voor de 2021-collectie terug!