UW DOOPSUIKER OP MAAT

Uiteraard is het plaatje niet compleet zonder een bedankje aan familie of vrienden. Zowel voor geboorte, communie als huwelijk voorzien we bedankjes in alle vormen. Denk bij een geboorte aan doopsuiker, zeepjes, zakjes en doosjes met snoepjes of een flesje gin met de naam van jullie kleine spruit. Bij een communie aan lolly’s of bellenblaas voor vriendjes en vriendinnetjes. Bij een huwelijk aan een gepersonaliseerd flesje water om na het feest mee te geven aan de genodigden of een plantje dat samen met jullie liefde verder groeit. De mogelijkheden zijn eindeloos en samen gaan we op zoek naar wat er écht bij jullie past. Om deze reden vinden we het ook steeds belangrijk elkaar eerst even te leren kennen en samen met een tasje koffie jullie wensen te bespreken. 

Covid 19 maatregelen

Omdat zowel jullie als onze gezondheid voorop staat hebben wij beslist om eerste afspraken en offertebesprekingen tot en met januari 2021 enkel nog virtueel, via mail of telefonisch te laten doorgaan. Omdat wij in augustus net zelf bevallen zijn van een dochtertje en ook zeker voor onze zwangere klanten, nemen wij liever geen risico’s. 

Uiteraard begrijpen wij dat het bekijken van de papiersoorten, de druktechnieken, .. van dichtbij zien zeker een must is kunnen er steeds afspraken gemaakt worden als alles iets concreter wordt. Wij beperken deze afspraken tot 30 minuutjes, verluchten en ontsmetten de ruimte na elk bezoek en het dragen van een mondmasker is uiteraard verplicht. Onze werkplek laat het toe om minimum 1,5 meter uit elkaar te zitten. Ook desinfecterende handgel staat steeds klaar.